Каролина Зографова
Основател на Академия за личностно развитие

Каролина възприема работата си като истинско призвание. Тя помага на хората да погледнат в себе си, да разкрият потенциала си и да създадат живота, за който мечтаят, освобождавайки се от ограничаващите вярвания и програми на ума.

Убедена е, че всеки е способен на промяна, стига да я поиска истински и да бъде готов да положи всички усилия, за да сбъдне желанията си. Каролина има дългогодишен опит в сферата на личностното развитие и изграждането на хармонични взаимоотношения. Фокус на работата й са травмите от детството и юношеството, които често се проектират в живота на възрастния, тяхното преодоляване и подобряване на качеството на живот.

Каролина има множество завършени обучения и практики, като:

  • Магистър АФАС.
  • Сертифициран терапевт семейни системни Констелации в (школата на Галина Цех).
  • Сертифициран женски треньор.
  • Сертифициран ТЕС (Техника за емоционална свобода) практик.
  • Пренареждане на матрицата чрез похватите на Енергийната психология.
  • Консултант по психобиология, епигенетични лечебни цикли.

 

„Животът няма за цел да ни тормози, а напротив – животът ни учи постоянно как да бъдем едно по-добро Аз с всеки изминал ден!“

Нина Маринова
Психолог

Нина има опит както в индивидуалното психологично консултиране, така и в груповата терапия. Тя работи с широк спектър от психически разстройства, тревожни и депресивни състояния, паник атаки, неувереност и ниска самооценка, безпокойство, умора, стрес, социална тревога/фобии, емоционален дисбаланс, загуба на близък, трудности във взаимоотношенията, желание за себепознание, както и развитие на собствените ресурси и потенциал. 

Преминала е редица обучения и специализации и е участвала в множество конференции, работилници и международни тренинги

  • Магистър Училищна Психология
  • Сертифициран психодрама асистент
  • Трансгенерационна терапия, Кристина Шмидт
  • Ментализация и психодрама, д-р Рейнхард Крюгер.

“Вярвам, че психотерапията ни освобождава не просто от негативната симптоматика или изкривената представа за себе си и света, а и от причините, които ги предизвикват. Психотерапията е вълнуващо пътуване към себепознанието, израстването, и подпомага разкриването на вътрешния свят ни и придобиването на нови умения за справяне с трудностите.“

Петя Сакалoва
Професионален Рунолог

Петя изучава материята на руните и практикува гадаене с Рунически знаци. Руните са не просто мистичен свят, който се основава на усещания и енергии, а и цяла наука, която изисква съответната подготовка и познания. За тази цел, Петя има завършени множество курсове за квалификация и придобити сертификати, които удостоверяват способностите ѝ да борави и разчита руническата енергия. За да бъде максимално полезна на своите клиенти и да изгради устойчиво доверие в тях, тя продължавам да се усъвършенства, като непрекъснато надгражда професионалните си умения в областта на Руните. Със своите професионални познания и владеене на руническото изкуство, Петя е готова да споделя познанията си и да бъде в услуга и помощ на всеки, който иска да се потопи в света на Руните!

Какво са Руните?
Руните започват да бъдат използвани през 1-ви век от н. е. от народите, живеещи предимно в Северна Европа и Скандинавските страни, като Дания, Швеция, Норвегия и Исландия. Руните са символите, съставляващи писмеността на тези народи. С приемането на християнството тяхната употреба започнала да намалява, като дори тяхното използване било забранено от инквизицията. През 20-и век, обаче, интересът към Руните се засилва отново, като в момента повечето хора ги асоциират с гадаенето и мистицизма. Думата руна идва от индоевропейския корен ru, което значи загадка или шепот/решение.
Руните могат да бъдат наистина мощен съветник за всички нас. Това е уникален инструмент – „магнит“, който привлича пространствената енергия към себе си и затова трябва да се използват компетентно и отговорно. Руните действат само в определен свят, портите на който са затворени за нас. Те принадлежат към друг слой на съществуване, който витае около, под и сред нас. При запознанството с Руните, за човека се отварят нови енергии за възприемане на света. Той започва по-ярко да усеща и чувства, него го обгръщат и той се потапя в реални енергии.
Руните са колосална енергетика, която става разбираема за човека само ако той е схванал значението на руническото изкуство и някои нюанси при работата с тези знаци. Руните са свещени, криещи в себе си дълбока космическа енергия, в пъти по-силна от всяка друга енергия на земята.

 

„Ако искате да се докоснете до магическия свят на Руните, да разберете бъдещето си и да опознаете по-добре миналото си, то тогава може да се доверите на мен. Нека открием заедно мистичният свят на Руните!“